ویزای استارت اپ یکی از انواع ویزا است و مجوز ورود و اقامت برای افرادیست که ایدههای جذاب و استارتاپی دارند. این افراد میتوانند با هزینهای بسیار کم و با استفاده از روشهای اصولی و نوین، کسبوکار خود را در کشورهایی که ازنظر اقتصادی برتر هستند، راهاندازی کنند.
اگر قصد دریافت استارت اپ ویزا دارید و میخواهید بهواسطه دریافت این مجوز به کشورهای شاخص و مطرح دنیا مهاجرت کنید تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
شرایط ویزای استارتآپ
در کشورهای مطرح بینالمللی که ازنظر شرایط اقتصادی و صنعتی پیشرفته هستند، راهاندازی کسبوکار میتواند آینده بسیار روشنی داشته باشد. همچنین در این کشورها بسترهای بسیار مناسبی برای پیشرفت وجود دارد. درواقع یکی از دلایل اصلی که کشورهای ارائهدهنده و صادرکننده ویزای استارتاپ این کار را انجام میدهند، بهدستآوردن سود و سرمایه از طریق کسبوکارهای نوین در سطوح مختلف است. زیرا این فرایندها میتواند ازنظر اقتصادی برای کشورهای مطرح نیز سودآور باشد. اما شرایط دریافت و صدور ویزای استارتاپ چیست؟
علاوهبر شرایط عمومی اخذ ویزا، اصلیترین شرایط و مدارک اخذ ویزا استارتاپ عبارتاند از:
- تسلط به زبان انگلیسی برای کشورهایی مانند کانادا و انگلیس
- دارابودن گواهی عدم سوءپیشینه
- ارائه گواهی سلامت و تأییدیه پزشکی
- ارائه نامه تمکن مالی برای پرداخت هزینههای زندگی در مدت اقامت
- معرفی یک شخصیت حقوقی یا یک شرکت مطرح استارتاپی برای اخذ ویزا
- ارائه مدارکی مبنی بر موافقت شرکت حامی، برای ثبت استارتآپ در کشور موردنظر
مراحل اخذ ویزای استارت اپ
اگر قصد دریافت ویزای استارتاپ را داشته باشید، باید یک سری مراحل کلی را برای سفر به تمام کشورها طی کنید. البته ممکن است مراحل اخذ ویزای کانادا با مراحل دریافت ویزای استارت آپ کشور انگلستان متفاوت باشد. اما همه آنها در موارد زیر مشترک هستند.
۱. ارائه ایده استارتاپی
اولین مرحله برای اخذ ویزای استارتاپ، داشتن یک ایده عملی و خلاقانه است که حتماً یک طرح اقتصادی و جامع داشته باشد. درواقع اصلیترین شرط برای اخذ ویزا، داشتن یک ایده خلاقانه و قابل رشد است.
۲. انتخاب و توافق با یک شرکت در کشور مقصد
متقاضیان راهاندازی استارت اپ در کشورهای خارجی، باید از بین شرکتهایی که توسط اداره مهاجرت کشور مقصد به آنها معرفی میشود، یک شرکت را انتخاب کنند و برای اجرای طرح خود با آنها به توافق برسند. دارابودن تأییدیه از این شرکتها برای اخذ ویزا لازم است.
۳. دریافت تأیید اولیه
پس از انتخاب شرکت، درخواست اولیه ویزای استارتاپ توسط متقاضیان ثبت میشود و تمام اسناد و مدارک لازم برای دریافت این ویزا جمعآوری میگردد. درصورتیکه متقاضی صلاحیت اخذ ویزا را داشته باشد، تأییدیه اولی را دریافت میکند.
۴. ارائه درخواست اخذ ویزا استارت اپ
آخرین مرحله که پس از دریافت تأیید اولیه انجام میشود، ارائه درخواست برای اخذ ویزا است. به این صورت متقاضیان میتوانند اقامت موقت بگیرند و به مدت ۱۲ تا ۱۴ ماه در کشور مقصد اقامت داشته باشند. سپس اگر طرح اقتصادی آنها پیشرفت کند و شرایط ماندن داشته باشند، میتوانند اقامتشان را تمدید کنند.
هزینه اخذ ویزا استارت اپ
یکی از موارد مهمی که هنگام اخذ ویزای استارت آپ به آن توجه میشود، هزینه دریافت ویزا است. هزینههای کلی که برای ویزای استارتآپ باید در نظر گرفته شوند، شامل موارد زیر میشوند.
- هزینه انگشتنگاری
- هزینه دریافت گواهی پزشکی
- هزینه ارائه شده برای ترجمه مدارک
- هزینه اقدامات اداری مربوط به شرکت مهاجرتی
- هزینههای مربوط به بهینهسازی طرح و ایده استارتآپی
- هزینه تدوین طرح کسبوکار یا بیزینس پلن
- هزینههای جانبی مربوط به دریافت ویزا، ثبت شرکت، برند و…
چه کشورهایی ویزای استارتاپ دارند؟
ویزای استارت آپ کانادا پرطرفدارترین کشور صادر کننده این نوع ویزا است. در حال حاضر بسیاری از کشورهای مطرح در سراسر جهان هستند که ویزای استارتآپ برای متقاضیان خارجی صادر میکنند. به دلیل اینکه این کشورها میتوانند منافع بسیار زیادی از صدور ویزای استارتاپ دریافت کنند، شهروندان نخبه و سرمایهگذاران خارجی را به این امر تشویق میکنند. به همین خاطر به آنها اقامت و شهروندی اعطا میکنند تا بتوانند ایدههای جذاب اقتصادی را برای رشد و پیشرفت کشور خودشان مورداستفاده قرار دهند. این کشورها عبارتاند از:
- کانادا
- آمریکا
- انگلیس
- امارات
- آلمان
- فرانسه
- هلند
- پرتغال
- دانمارک
- ایرلند
مدتزمان اخذ ویزای استارتآپ چقدر است؟
درصورتیکه متقاضیان درخواست خود را بهصورت کامل ارائه کرده باشند و تمام مدارک موردنیاز ویزای استارت اپ را در اختیار کشور مقصد قرار داده باشند، نهایتاً ۳ ماه طول میکشد تا تصمیم رسمی به اطلاع آنها برسد. اما باوجوداینکه درخواستهای مطرح شده برای اخذ ویزا استارتاپ برای بررسی در اولویت قرار دارند، معمولاً در کمتر از این زمان جواب آنها داده میشود.
سخن آخر
یکی از جذابترین فرصتهایی که برای راهاندازی کسبوکار در کشورهای خارجی میتوانید از آن استفاده کنید، ویزای استارت اپ است. البته ویزای استارت آپ با ویزای کارآفرینی تفاوت دارد. متقاضیان ویزای استارتاپ بهجای توسعه کسبوکار خود در یک کشور دیگر، یک ایده نوین و خلاقانه ارائه میدهند و بهواسطه آن، اقامت و شهروندی کشور مقصد را به دست میآورند. درصورتیکه برای اخذ ویزای استارتاپ و آشنایی با شرایط و مراحل آن سؤال یا ابهامی دارید، میتوانید با کارشناسان ما صحبت کنید.
0 0