خانه
بلاگ
حساب کاربری
هوشمندانه سفر کن! خرید آنلاین تور و ویزا در توریک

عوارض خروج از کشور ۱۴۰۴ + پرداخت آنلاین

عوارض خروج از کشور
تاریخ انتشار: 1403/4/7

عوراض خروج از کشور در سال ۱۴۰۴:

  • ۶۷۵ هزار تومان برای سفر اول
  • ۱ میلیون و ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان برای سفر دوم
  • ۱ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان برای سفر سوم
  • ۱۷۲ هزار تومان برای سفر حج تمتع و عتبات
  • ۴۵ هزار تومان برای سفر هوایی کربلا

عوارض خروج از کشور چیست؟

عوارض خروج از کشور مبلغی است که همه مسافران در زمان سفر به خارج، بسته به نوع و مقصد سفر، به دولت (حساب شهرداری و اداره مالیات) پرداخت می‌کنند. همچنین رسید پرداخت آن برای دریافت ارز مسافرتی لازم است.

روش پرداخت عوارض خروج از کشور

ساده‌ترین راه برای پرداخت عوارض خروج از کشور کدام است؟

استفاده از سامانه سداد ساده‌ترین و راحت‌ترین راه برای پرداخت عوارض خروج از کشور است! چرا که این سامانه دقیقاً برای پرداخت عوارض خروج از کشور طراحی شده است و دسترسی به آن راحت‌تر است.

روش‌های پرداخت هزینه عوارض خروج از کشور

اگر قصد پرداخت عوارض را دارید، احتمالاً این سوال برایتان پیش می‌آید که کدام هستند؟ در این بخش، چند راه‌کار عالی برای پرداخت عوارض خروج از کشور را بررسی می‌کنیم:

پرداخت از طریق شعب بانک ملی

اولین روش پرداخت از طریق شعب بانک ملی است. اگر امکان پرداخت آنلاین ندارید، کافی است به بانک ملی مراجعه کنید که البته امکان پرداخت در شعب مرزی بانک ملی هم وجود دارد. البته باتوجه‌به این که شعب مرزی معمولاً شلوغ است، پیشنهاد می‌کنیم قبل از سفر، در شهر خودتان این کار را انجام دهید تا از دردسرهای شلوغی در امان باشید.

پرداخت از طریق سامانه سداد

سامانه سداد، سامانه رسمی برای پرداخت عوارض خروج از کشور است که با همکاری سازمان مالیات و بانک ملی طراحی شده است. با ورود به این سامانه خیلی راحت و سریع می‌توانید اقدام به پرداخت عوارض خروج از کشور 1404 کنید.

پرداخت از طریق کارت‌خوان

دستگاه‌های کارت‌خوان به سامانه پلیس گذرنامه متصل هستند و امکان پرداخت عوارض خروج از کشور با کمک دستگاه کارت‌خوان سداد وجود دارد.

پرداخت از طریق سامانه امور مالیاتی

سازمان امور مالیاتی هم امکان پرداخت عوارض خروج از کشور را فراهم کرده است. تنها چیزی که نیاز دارید، این است که وارد درگاه پرداخت آن شوید و پرداختتان را انجام دهید.

پرداخت در فرودگاه با دستگاه  ATM

پرداخت با خودپردازها (ATM) یکی دیگر از راه‌های پرداخت عوارض خروج از کشور است که فرآیند آن ممکن است کمی طول بکشد.

پرداخت از طریق اپلیکیشن‌های مختلف

آخرین روش استفاده از اپلیکیشن‌های مختلف در زمینه پرداخت عوارض خروج از کشور است. تقریباً همه اپلیکیشن‌های پرداخت و گردشگری این امکان را فراهم کرده‌اند و تنها با چند کلیک می‌توانید پرداخت خود را انجام دهید.

میزان افزایش عوارض خروج از کشور در سال ۱۴۰۴

میزان افزایش قیمت عوارض خروج از کشور امسال 30 درصد نسبت به سال ۱۴۰۳ افزایش پیدا کرده است.

عوارض خروج از کشور چیست؟

چه کسانی از پرداخت عوارض معاف هستند؟

پرداخت عوارض خروج از کشور شامل همه افراد نمی‌شود و برخی افراد معاف هستند. مهم‌ترین افرادی که نیازی به پرداخت عوارض خروج از کشور ندارند، عبارتند از:

  • خدمه سفر: تمام افرادی که به واسطه ماموریت شغلی خود باید از کشور خارج شوند نیازی به پرداخت عوارض ندارند! مانند خدمه پرواز، خدمه کشتی‌های تجاری و مسافربری.
  • دانشجویان: افرادی که در کشور دیگری دانشجو هستند و مجوز تحصیل در آن کشور را دارند، نیازی به پرداخت عوارض ندارند. البته باید بین رفت‌وآمدهای دانشجوی موردنظر حداقل 3 ماه فاصله باشد.
  • بیماران و جانبازان: افرادی که با استفاده از مجوز شورای پزشکی برای درمان به خارج از کشور سفر می‌کنند یا جانباز هستند، از عوارض خروج از کشور ۱۴۰۴ معارف هستند. البته همراهان آن بیمار هم بین 40 الی 60 درصد تخفیف دریافت می‌کنند.
  • زائران کربلا: افرادی که با هدف زیارت از ایران خارج شده و به عراق سفر می‌کنند، نیازی به پرداخت عوارض خروج از کشور ندارند.
  • سایر افراد فعال در بخش‌های دولتی: اگر بابت انجام ماموریت به خارج از کشور سفر می‌کنید، یک گذرنامه سیاسی دارید یا ویزای خود را از وزارت کار و امور اجتماعی گرفته‌اید نیازی به پرداخت عوارض خروج از کشور نیست.

بنابراین اگر جزء این دسته از افراد هستید، نیازی نیست هزینه پرداخت کنید و تنها داشتن ویزا و پاسپورت معتبر کافی است.

چه کسانی از پرداخت عوارض معاف هستند؟

مدارک لازم جهت پرداخت عوارض خروج از کشور

اگر قصد پرداخت عوارض خروج از کشور را دارید، پیش از هر چیزی باید مدارک لازم برای آن را فراهم کنید. تنها چیزی که برای پرداخت نیاز دارید، یک کارت بانکی به همراه مشخصات دقیق و معتبر است. دلیلش این است که عوارض خروج از کشور به نام همان فرد صادر می‌شود و فرد هنگام خروج از کشور باید رسید مربوط به پرداخت عوارض را ارائه کند.

مدت زمان اعتبار عوارض خروج از کشور چقدر است؟

پرداخت در هر سالی که صورت بگیرد، تنها تا پایان همان سال معتبر است. در صورتی که پس از پرداخت عوارض نتوانستید به سفر بروید، جای نگرانی نیست. چرا که با همان رسید در همان سال می‌توانید سفری دیگری بروید.

عوارض خروج از کشور قابل استرداد است؟

اگر به هر دلیلی اشتباهی پرداخت عوارض خروج از کشور انجام دادید یا سفرتان کنسل شد، کافی است درخواست استرداد وجه خروج از کشور را در سایت امور مالیاتی ثبت کنید. البته تنها در صورتی که از روش‌های آنلاین هزینه عوارض خروج از کشور را پرداخت کرده باشید، امکان استرداد آن وجود دارد.

بهترین زمان برای پرداخت عوارض خروج از کشور چه موقع است؟

با وجود آن که تا 30 دقیقه مانده به سفر هم می‌توانید عوارض خروج از کشور را پرداخت کنید، اما پیشنهاد می‌کنیم آن را عقب نیندازید. حداقل چند روز قبل از سفر آن را پرداخت کنید تا در صورت بروز مشکل احتمالی، به‌خاطر عدم پرداخت عوارض جلوی شما برای خروج از کشور گرفته نشود. پس در اولین فرصت ممکن پس از قطعی شدن سفرتان آن را پرداخت کنید تا با خیالی آسوده سفر کنید.

عوارض خروج از کشور برای چه سنی است؟

فرقی نمی‌کند که چند سالتان باشد! درهر صورت باید عوارض خروج از کشور را پرداخت کنید. در حال حاضر پرداخت عوارض خروج از کشور ۱۴۰۴ برای بزرگسالان و کودکان یکسان است. حتی اگر نوزادی همراه شما باشد، باز هم باید هزینه آن را پرداخت کنید.

سایت پرداخت عوارض خروج از کشور

اگر قصد سفر به خارج از کشور را داشتید می‌توانید جهت پرداخت عوارض خروج از کشور به سایت sadadpsp.ir/Tollpayment مراجعه نمایید.

با تکمیل فرم زیر بهترین پیشنهادهای سفر به مقصد دلخواهتان را دریافت کنید.


عوارض خروج از کشور برای کودکان

به‌طور کلی تفاوتی بین عوارض خروج از کشور کودکان با سایر مسافران وجود ندارد و نرخ آن یکسان است؛ این عوارض شامل کودکان زیر ۲ سال نیز شده و به ازای هر فرد با کدملی و بلیط پرواز محاسبه می‌شود.

‌آیا برای سفر به کشورهای بدون ویزا هم باید عوراض خروج از کشور بدهیم؟

بله. عوارض خروج ازکشور ربطی به دریافت ویزا ندارد. شما در صورت خروج از کشور ایران از هر مرز و با هر روشی باید عوارض خروج از کشور را پرداخت نمایید. پرداخت این هزینه برای سفر به کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان هم صدق می‌کند.

‌آیا نوع ویزا بر پرداخت عوارض خروج از کشور تاثیر دارد؟

شما با انواع ویزای الکترونیکی و لیبلی که برای خروج از کشور استفاده می‌کنید باید هزینه یکسانی را پرداخت نمایید.

touric

یکی از مهم‌ترین جنبه‌های وجود من یادگرفتن چیزهای جدیده. این که یه چیزی رو یاد بگیرم و به بقیه یاد بدم. برای همین هم نوشتن و تدریس کارهای مورد علاقه‌م هستن. نوشتن این فرصت رو بهم می‌ده که بخونم و یاد بگیرم و یاد بدم. برای من این یعنی بهشت!‌

1 4
اشتراک گذاری

ارسال نظر لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. مهاجر گفت:

    سلام
    اولین ،دومین،و … خروج از کشور
    در یک سال مد نظر میباشد؟
    یا نه کلأ از اولین خروج یا دومین ،… خروج از کشور کلأ مد نظر است
    سپاس

  2. محمد گفت:

    سلام حج و عمره 132 هزار تومان است (همین الان پرداخت کردم D: )

    • touric گفت:

      سلام محمد جان ممنون از کامنت شما
      بله درسته، مالیات خروج از کشور برای سال ۱۴۰۳ تعیین شده اما همانطور که در مقاله نیز اشاره کردیم، همچنان به نرخ سال ۱۴۰۲ از مسافران دریافت می‌شود.