تابهحال تجربه سفر خارجی به شهرها و کشورهای دیگر را داشتهاید؟ یکی از مشکلاتی که گردشگران خارجی در تورهایمسافرتی با آن روبرو میشوند، آشنا نبودن با اطلاعات و زبان مردمان آن کشور است. در چنین شرایطی اگر به چیزی نیاز داشته باشند، نمیتوانند از مردمان آن کشور سوال کنند. در چنین شرایطی استفاده از اپلیکیشنهای کاربردی کمک زیادی به آنها میکند تا نیازشان را به خوبی رفع کنند. حال اگر قصد سفر یا رزرو تور استانبول را دارید، اپلیکیشنهای کاربردی سفر به استانبول کمک زیادی به شما میکنند.
بهترین اپلیکیشنهای کاربردی سفر به استانبول کدام هستند؟ در این مقاله از توریک قصد داریم به بررسی چند مورد از کاربردیترین اپلیکیشنهای سفر به استانبول بپردازیم تا هنگام سفر از آن استفاده کنید.
۱. اپلیکیشن سیتی مپر استانبول (Citymapper Istanbul)
یکی از نیازهای گردشگران استانبول، استفاده از حملونقل عمومی است که هزینههایشان را کاهش دهند. اپلیکیشن Citymapper Istanbul شما را در زمینه استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی استانبول راهنمایی میکند. حتی شهروندان استانبول هم از این اپلیکیشن کاربردی استفاده میکنند تا خودشان را به مقصد برسانند. در این اپلیکیشن یک نقشه کامل از تمام راههای وسایل حمل و نقل عمومی وجود دارد و میتوانید در مورد نرخ بلیط هر وسیله نقلیه برای مدیریت هزینه سفر به استانبول هم اطلاعات دقیق و بروز کسب کنید.
دانلود سیتی مپر استانبول (Citymapper Istanbul)
برای دانلود این اپلیکیشن موبایل میتوانید به app store، اپل استور و سایت citymapper.com مراجعه و نسبت به دانلود آن اقدام نمایید و یا از نسخه وب اپلیکیشن آن استفاده نمایید.
راهنمای استفاده از سیتی مپر برای حملونقل(Citymapper Istanbul)
استفاده از سیتی مپر بسیار ساده است. با روشن بودن موقعیت مکانی موبایل و تشخیص آن شهر استانبول انتخاب خواهد شد و کافیست مبدا و مقصد و وسیله نقلیه مد نظرتان را انتخاب کنید تا سریعترین مسیر برایتان نمایش داده شود.
مزیتهای استفاده از سیتی مپر در استانبول (Citymapper Istanbul)
- امکان انتخاب تمامی ایستگاههای وسایل حملونقل عمومی استانبول به عنوان مبدا و یا مقصد حرکت.
- قیمت به روز بلیط و هزینه استفاده از حملونقل در استانبول.
- امکان انتخاب لوکیشن از روی نقشه به عنوان مبدا یا مقصد.
- امکان مسیریابی پیشنهادی با چند وسیله نقلیه، مسیر پیادهروی و دوچرخه سواری.
- امکان نصب روی اندروید، ios و نسخه دستکتاپ.
- پیشنهاد مسیر بدون ترافیک.
- پشتیبانی از 9 زبان شامل انگلیسی، ترکی، ایتالیایی، فرانسوی و …
۲. اپلیکیشن ایسبایک (isbike)
اگر از آن دسته افرادی هستید که در رشته دوچرخهسواری فعالیت میکنید یا به آن علاقه دارید، ممکن است بخواهید در سفر به استانبول هم دوچرخهسواری را تجربه کنید.
اپلیکیشن isbike به شما کمک میکند تا ایستگاههای دوچرخهسواری در شهر استانبول را پیدا کنید. سپس یک دوچرخه اجاره کرده و در شهر به گشتوگذار بپردازید. پس از آن که کارتان با دوچرخه تمام شد، میتوانید با همین اپلیکیشن ایستگاه نزدیک خود را پیدا کرده و دوچرخه را به آن تحویل دهید.
دانلود اپلیکیشن اجاره دوچرخه ایسبایک (isbike)
دانلود و نصب این اپلیکیشن در app store، اپل استور و isbike.istanbul ممکن است.
مزیت استفاده از ایسبایک برای اجاره دچرخه در استانبول
- ایسبایک بین از 150 استگاه با بیش از 1500 دوچرخه در شهر استانبول دارد.
- امکان ثبت نام با شماره ایرانی.
- 100% آنلاین بودن پروسه کرایه دوچرخه.
۳. اپلیکیشن موویت (Moovit)
اگر ترافیک استانبول را دوست ندارید، از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنید. اپلیکیشن Moovit به شما کمک میکند تا در 150 شهر جهان از جمله استانبول از وسایل حمل و نقل عمومی به درستی استفاده کنید. این اپلیکیشن نه تنها مسیرها و ایستگاههای وسایل حمل و نقل عمومی را نشان میدهد، بلکه اگر لوکیشن شما روشن باشد هنگامی که به مقصد رسیدید، به شما اطلاعرسانی میکند.
۴. اپلیکیشن آیبیبی سپترفیک (İBB CepTrafik)
دانستن ترافیک مسیری که قصد طی کردن آن را دارید، بسیار مهم است. اپلیکیشن iBB CepTrafik یکی از اپلیکیشنهای کاربردی برای سفر به استانبول محسوب میشود که به شما ترافیک مسیر موردنظرتان را اطلاعرسانی میکند. سپس مسیرهای مختلفی را پیشنهاد میکند تا بهترین گزینه را انتخاب کنید و در ترافیک نمانید. این اپلیکیشن به راحتی روی موبایل شما نصب شده و کمک زیادی به پیدا کردن بهترین مسیر برای رسیدن به مقصد میکند.
۵. اپلیکیشن استانبول کارت (İstanbulkart)
استانبول کارت یکی دیگر از اپلیکیشنهای حرفهای و کاربردی ست که با استفاده از آن میتوانید کرایه وسایل حمل و نقل عمومی را پرداخت کنید. استانبول کارت تنها یک اپلیکیشن نیست، بلکه یک کارت مانند کارت متروی ایران است. جالب است بدانید که با استفاده از استانبول کارت و نصب این اپلیکیشن هزینه هر سفرتان تا 50 درصد کاهش پیدا میکند. در این اپلیکیشن میتوانید شارژ حساب خود را چک کنید. حتی با نزدیک کردن موبایل خود به دستگاههای فیزیکی اطلاعات مربوط به میزان شارژ باقیمانده اطلاعرسانی میشود.
۶. یور موبایل گاید (YourMobileGuide)
در سفر به استانبول احتمالاً از جاهای دیدنی زیادی دیدن کنید. بنابراین به اپلیکیشنی نیاز دارید که امکان تهیه بلیط برای جاهای دیدنی را در اختیار شما قرار میدهد. این اپلیکیشن راهنمای صوتی دارد و میتوانید با استفاده از فیلترهای مختلف، بلیط جاذبههای موردنظرتان را پیدا کنید.
یکی دیگر از مهمترین مزایای استفاده از این اپلیکیشن، امکان رساندن افراد به مقصد است که نیازی به GPS آنلاین ندارد. جالب است بدانید که این اپلیکیشن رقیب بسیار مهمی برای اپلیکیشنهای مشابه در دنیا محسوب میشود.
۷. اپلیکیشن بی تاکسی (BiTaksi)
راحتترین روش حمل و نقل در استانبول، تاکسی است. برای پیدا کردن تاکسیهای مطمئن، اپلیکیشن BiTaksi کمک زیادی به شما میکند. در این اپلیکیشن امکان استفاده از انواع تاکسیهای زرد، فیروزهای و… وجود دارد. هزینه گرفتن تاکسی در این اپلیکیشن بر اساس فاصله مکان فعلی و مقصد است.
البته حواستان باشد که هزینه تاکسی در استانبول نسبت به روشهای دیگر حمل و نقل عمومی گرانتر خواهد بود.
۸. اپلیکیشن یمک سپتی (Yemeksepeti)
اگر از آن دسته افرادی هستید که دائماً در حال سفارش غذا به صورت آنلاین هستید، اپلیکیشن Yemeksepeti کمک زیادی به شما میکند. با استفاده از این اپلیکیشن به راحتی میتوانید غذای موردنظرتان را سفارش دهید و آن را در محل دریافت کنید. البته میتوانید بهترین رستورانهای اطراف خود را هم به راحتی پیدا کنید.
این اپلیکیشن امکان انتخاب زبان مورد استفاده را هم در اختیار شما قرار میدهد تا با خیالی آسوده و راحت غذای مورد علاقه خود را در استانبول سفارش دهید.
۹. اپلیکیشن زوماتو (Zomato)
یکی دیگر از بهترین اپلیکیشنهای خرید آنلاین غذا، زوماتو است. این اپلیکیشن نه تنها در استانبول، بلکه در شهرهای دیگر هم فعالیت میکند و توانسته طرفداران زیادی پیدا کند. همچنین امکان شناسایی رستورانهای اطرافتان هم در آن وجود دارد تا بتوانید به صورت حضوری غذای خود را تحویل بگیرید.
۱۰. اپلیکیشن سسلی سوزلوک (Sesli Sözlük)
اگر در سفر به استانبول نیاز به حرف زدن با زبان ترکی را دارید، اپلیکیشن Sesli Sözlük کمک زیادی به شما میکند. با استفاده از این اپلیکیشن چالش افراد برای ترکی حرف زدن برداشته میشود.
کافی است آن را روی موبایل خود نصب کنید تا به هزاران اصطلاح مهم و رایج دسترسی داشته باشید. در این صورت میتوانید تمام کارهای خود را با دیگران مطرح کنید و نیازی به پیدا کردن کسی که فارسی و ترکی بلد است هم نداشته باشید.
این اپلیکیشن 17 زبان مختلف را پوشش میدهد که مهمترین آنها انگلیسی، ترکی، آلمانی، فارسی، چینی، دانمارکی، فنلاندی، فرانسوی، هلندی، اسپانیایی، سوئدی، ایتالیایی، لاتین، لهستانی، پرتغالی، روسی و یونانی است.
۱۱. اپلیکیشن گرندبازار (Grand Bazaar)
اگر هدفتان از سفر به استانبول خرید کردن است، اپلیکیشن Grand Bazaar کمک زیادی به شما میکند. این اپلیکیشن لیستی از بزرگترین بازار استانبول را در اختیار شما قرار دارد است و میتوانید در این بازار بزرگ خرید خوبی را تجربه کنید.
۱۲. اپلیکیشن ترافی (Trafi Türkiye)
یکی دیگر از بهترین اپلیکیشنهایی که در زمینه شناسایی ترافیک و مسیریابی به شما کمک میکند، اپلیکیشن Trafi Türkiye است. با استفاده از آن میتوانید بهترین مسیر برای رسیدن به مقصد را انتخاب کنید و لذت ببرید.
همچنین این اپلیکیشن مدت زمانی که باید منتظر ترافیک بمانید را هم به شما نشان میدهد و در نهایت مدت زمانی که در مسیر هستید را هم ارائه میکند.
۱۳. اپلیکیشن یاندکس (yandex)
اگر قصد دسترسی به نقاط مختلف شهر استانبول را دارید، این اپلیکیشن کاربردی سفر به استانبول کمکتان میکند. کافی است مقصد خود را مشخص کنید تا بهترین مسیر را به شما پیشنهاد کند.
جالب است بدانید که امکان استفاده از این اپلیکیشن به صورت آفلاین هم وجود دارد. لیستی از فروشگاههای مختلف داروخانهها، خودپردازها، مراکز خرید و بسیاری مراکز و… در آن قرار دارد. این اپلیکیشن برای افرادی که اتومبیل کرایه میکنند، بسیار مهم و کاربردی است.
۱۴. اپلیکیشن موزههای ترکیه (Museums of Turkey)
یکی دیگر از بهترین اپلیکیشنهای کاربردی سفر به استانبول، اپلیکیشن موزههای ترکیه است. در این اپلیکیشن میتوانید تمام اطلاعات مفید و مهمی که در مورد موزههای مختلف ترکیه است را در اختیار شما قرار دهد. جالب است بدانید که هر موزهای که رزرو کنید، اطلاعات آن نظیر ساعت فعالیت، قیمت و تاریخچه آن در اختیار شما قرار میگیرد که میتوانید بر اساس آن برنامهریزی کنید.
۱۵. اپلیکیشن مترو استانبول (Metroistanbul)
استفاده از مترو در استانبول به صرفهجویی در زمان و هزینه کمک میکند. البته به شرط آن که اطلاعات خوبی در مورد آن داشته باشید و بتوانید تمام نقاط شهر را با مترو به گشت و گذار بپردازید. با نصب اپلیکیشن Metroistanbul امکان پیدا کردن نزدیکترین ایستگاه به شما را در اختیارتان قرار میدهد. همچنین میتوانید نقشه کلی از خطوط فعال متروی استانبول داشته باشید و در صورت نیاز از آن استفاده کنید.
۱۶. اپلیکیشن تی ای وی ایرپورت (TAV Airport)
در سفر به استانبول پیدا کردن اطلاعات پرواز فرودگاه کار سادهای نیست اما به لطف اپلیکیشن TAV Airport خیلی راحت میتوانید تمام اطلاعات پرواز را در اختیار داشته باشید. البته اطلاعات مفید این اپلیکیشن تنها به پرواز خلاصه نمیشود، بلکه میتوانید نزدیکترین مسیرهای فرودگاه، پارکینگ ماشین و… را هم در آن مشاهده کنید.
۱۷. اپلیکیشن دوویز (doviz)
یکی دیگر از اپلیکیشنهای کاربردی سفر به استانبول، اپلیکیشن doviz است. با استفاده از این اپلیکیشن به راحتی میتوانید قیمت ارز در همان لحظه را پیدا کنید.
۱۸. اپلیکیشن فرسات بو فرسات (firsat bu firsat)
اگر به دنبال اپلیکیشنی هستید که بهترین غذاها و رستورانها را در اختیار شما قرار دهد، اپلیکیشن firsat bu firsat گزینه بسیار مناسبی است. با استفاده از این اپلیکیشن میتوانید اطلاعات خوبی در مورد تخفیفهای فعال استانبول کسب کنید و در صورت نیاز به برخی از این محصولات، سفارش دهید تا در کمترین زمان ممکن به دستتان برسد. البته این تخفیفها فقط مربوط به کالای فیزیکی نیست؛ بلکه میتوانید بلیط سینما، کنسرت و… بگیرید.
۱۹. اپلیکیشن لت گو (letgo)
اگر از آن دسته افرادی هستید که لوازم دست دوم تهیه میکنید، اپلیکیشن letgo یکی از بهترین اپلیکیشنهای کاربردی سفر به استانبول است. با استفاده از آن میتوانید اجناس دست دوم را در استانبول پیدا، خریداری و استفاده کنید. البته این اپلیکیشن به درد همه افراد نمیخورد! پس اگر به کالای دست دوم استفاده میکنید، این اپلیکیشن گزینه مناسبی است.
۲۰. اپلیکیشن گتیر (getir)
بسیاری از گردشگران استانبول خرید خود را به صورت اینترنتی انجام میدهند. اپلیکیشن گتیر یکی از بهترین اپلیکیشنهای کاربردی سفر به ترکیه است که با استفاده از آن میتوانید هر کالای سوپرمارکتی که نیاز دارید را تهیه کنید. محصولات موردنظرتان در کمتر از چند دقیقه درب منزل به شما تحویل داده میشود.
۲۱. اپلیکیشن (hesabim)
اگر از سیمکارت مخصوص ترکیه استفاده کنید، این اپلیکیشن کمک زیادی به شما میکند. با استفاده از آن میتوانید سیمکارت خود را شارژ کنید و از جوایز آن هم بهرهمند شوید. برای مثال اگر برای مدت زمان روز تخفیف فعالی وجود داشته باشد، برای شما پیامک میشود تا با استفاده از آن در هزینههایتان صرفهجویی کنید.
۲۲. اپلیکیشن بیلیتیکس (biletix)
اگر از آن دسته افرادی هستید که به کنسرت علاقه دارند، اپلیکیشن کاربردی biletix کمک زیادی به شما میکند. البته این اپلیکیشن تنها برای رزرو کنسرت نیست، بلکه تمام موارد قابل استفاده است. برای استفاده از آن کافی است روی موبایل خود نصب کنید و کنسرت خود را به صورت آنلاین رزرو کنید.
۲۳. اپلیکیشن هواشناسی ترکیه (Turkey’s Weather)
اپلیکیشن Turkey’s Weather یکی دیگر از اپلیکیشنهای کاربردی است که با استفاده از آن میتوانید هوای منطقه موردنظرتان را ببینید. البته قبل از سفرتان هم میتوانید در مورد آب و هوای استانبول و ترکیه تحقیق کنید تا با مشکل خاصی روبرو نشوید. این اپلیکیشن بسیار ساده است و با سرعت بالا میتوانید آب و هوای استانبول را بررسی کنید. البته این اپلیکیشن تنها برای سیستم عامل اندروید در دسترس است و کاربران آیفون بهتر است به سراغ اپلیکیشنهای دیگر در این زمینه بروند. مهمترین نکته در مورد این اپلیکیشن، امکان پیشبینی آب و هوای یک منطقه تا 14 روز آینده است.
استفاده از اپلیکیشنهای سفر به استانبول؛ کمکی بزرگ برای تجربه سفر لذتبخش!
استفاده از اپلیکیشنهای کاربردی ترکیه کمک زیادی به شما میکند تا سفری دلنشین و لذتبخش را تجربه کنید. قبل از سفر به استانبول باید ببینید کدام یک از آنها به دردتان میخورد تا روی موبایل خود نصب کنید. در این صورت هنگام رسیدن به استانبول دیگر نیازی به راهنمایی بقیه افراد نیست! بلکه میتوانید موبایل خود را برداشته و از میان اپلیکیشنهای کاربردی بهترین گزینه را انتخاب کنید. در این مقاله به بررسی بهترین اپلیکیشنهای سفر به استانبول پرداختیم تا ببینید کدام یک به شما کمک میکند تا به مقصد برسید.
اگر شما هم در سفر به استانبول از اپلیکیشنهای کاربردی استفاده کردهاید، اکنون زمان آن رسیده است که چندتا از بهترین اپلیکیشنهای استانبول را شما معرفی کنید. اگر سوالی هم دارید، از طریق بخش نظرات مطرح کنید تا شما را راهنمایی کنیم.
0 0